Katalog

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Proizvođač i dizajner Ethernet RJ45 / SFP / USB konektora i LAN transformatora.

Odgovori na oglas

Glavni proizvodi: RJ45 konektor, LAN transformator, SFP konektor, USB priključak itd. Naše prednosti: 1. 10+ godina proizvodnog iskustva 2. OEM/ODM podržan 3.ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC certificiran 4. Proizvodi industrijske kvalitete 5. 100% testirano (ne samo serijski testirano) 6. Jamstvo kvalitete: 5 godina 7. EXW cijena 8. Kratko vrijeme protoka 9. Besplatni uzorci

Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., osnovana 2010. godine, tvrtka je specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju komunikacijskih konektora i komponenti, a predana je pružanju kupcima sveobuhvatnih interkonekcijskih proizvoda i aplikativnih rješenja. Naši glavni proizvodi uključuju RJ45 konektore, LAN transformatore, SFP konektore i USB priključke, koji se široko koriste u matičnoj ploči računala, prekidačima, usmjerivačima, razvojnoj ploči, kameri, internetu stvari i drugoj komunikacijskoj opremi i poljima.

Nalazimo se u Wenzhou, kineska provincija Zhejiang, s praktičnim prijevozom. Posvećeni moćnom istraživačkom i razvojnom timu, visoko kontroliranom sustavu upravljanja kvalitetom i promišljenoj korisničkoj službi, naši iskusni članovi osoblja uvijek su na raspolaganju za raspravu o vašim zahtjevima i pružanje profesionalnih cjelovitih rješenja s jakom tehničkom podrškom. OEM i ODM narudžbe su dobrodošle i u mogućnosti smo isporučiti robu u kratkom vremenu. Osim toga, dobili smo ISO9001:2000, RoHS, CE i FCC certifikate.

Dobro se prodaju u svim gradovima i provincijama širom Kine, naši se proizvodi također izvoze kupcima u zemljama i regijama kao što su Njemačka, Francuska, Engleska, SAD, Singapur, Koreja, Kanada, Rusija i Japan itd. Pouzdana kvaliteta i izvrsna reputacija učinili su nas visoko hvaljenima od strane kupaca u zemlji i inozemstvu.

Čvrsto vjerujemo da će nas naša tehnička snaga i kvalitetna usluga učiniti stalnim partnerom te srdačno pozdravljamo kupce iz zemlje i inozemstva kako bismo zajedno uspostavili suradnju i stvorili svijetlu budućnost.



Odgovori na oglas

Kategorija
Nudimo

Zemlja
Kina

Regija
Zhejiang

Mjesto
Wenzhou