Katalog

O tvrtki Exportpages

Više od 17 godina exportpages International slijedi svoja načela:

"Pronalaženje partnera, zadržavanje partnera, optimizacija poslovnih odnosa - u Europi, u cijelom svijetu".

Putem digitalnih komunikacijskih kanala lakše je obraćanje poduzetnicima, tvrtkama i pružateljima usluga, podrška i umrežavanje. Uspostavljaju se novi kontakti.

Ti se kontakti uspostavljaju brže i izravnije.

Stjecanje novih kupaca i razvoj kvalificiranih izvora opskrbe također su omogućeni digitalnim marketingom i digitalnom komunikacijom.

Velike tvrtke ulažu velike svote novca u digitalnu prisutnost prezentacija tvrtki, usluga i proizvoda, strategiju oglašavanja i digitalne prodaje.

Međutim, malim i srednjim tvrtkama često nedostaje vremena, a posebno novca za razvoj vlastitih marketinških strategija, upravljanje web trgovinom, prevođenje, komunikaciju s poslovnim partnerima na njihovom vlastitom jeziku te za financijsku i stručnu podršku.

Uz to, nedostatak savjeta i potrebna logistika često predstavljaju problem. Organizacija dostave i nabava iz i za druge zemlje često završi s otežanim uvozom / izvozom.

exportpages International suočava se s tim izazovima i nudi rješenja!

Počevši od 2020. godine, Exportpages digitalno upravlja procesima prezentacije te nalaženja kupaca proizvodnim, uslužnim i prodajnim tvrtkama u zemaljama širom svijeta.

Uposlenici, s lokalnim kvalificiranim poslovnim menadžerima, otvaraju globalne mogućnosti za sve tvrtke na svijetu u svim smjerovima.

Svaka zemlja ima svoje kulturne karakteristike ...

exportpages daje svoj doprinos uzimajući u obzir kulturne specifičnosti i trgovinske propise krozprodajne i servisne urede uvažavajući specifičnosti lokalnih ekonomskih područja. Zainteresirani partneri mogu se prezentirati na svom i drugim jezicima, dobiti pomoć u prezentaciji ponude, integrirati podatke o tvrtki, usluga i proizvoda.

exportpages prepoznaje potrebe i tržišne mogućnosti izvoznika, te detektira gdje postoji potražnja određenih usluga i proizvoda. Nadalje, exportpages radi zajedno s lokalnim udrugama i ustanovama.

"Granice mog jezika znače granice moga svijeta".
Ova rečenica filozofa Ludwiga Wittgensteina gubi na valjanosti izvoznim tvrtkama.

Da bi se prevladala jezična barijera, nužna je kvalitetna komunikacija na nacionalnom jeziku oba partnera. Ako se ne želite oslanjati samo na engleski jezik za komunikaciju, to moglo dovesti do nesporazuma.

Putem exportpages servisa možete koristiti jedan od ponuđenih jezika. Tada će vaš partner primiti vašu poruku ili zahtjev, također na njegovom nacionalnom jeziku.

To npr. znatno olakšava hrvatskom proizvođaču i zainteresiranom japanskom ili portugalskom kupcu.
Komunicirati bez jezičnih barijera. Važna točka u prodaji!

Vidljivo u cijelom svijetu ...

Na našim stranicama možete razvijati tržišta bez jezičnih ili kulturnih prepreka. Pogotovo jer svaka zemlja i svako tržište ima svoju poslovnu kulturu i različite običaje. Mnoge tvrtke intenzivno rade o mogućnostima ulaska na nova tržišta. Ono što exportpagess čini inteligentno je rješenje za dalekovidne tvrtke i poduzetnike da poduzmu učinkovite mjere u vrijeme brzih globalnih promjena i konkurencije. Tako poljski proizvođač namještaja može svoje proizvode predstaviti širom svijeta, na različitim jezicima, vrlo detaljno, te postaje vidljiv i dostupan za komunikaciju. Kao i  npr. španjolski vlasnik hotela koji traži namještaj za svoj hotel.

Korištenje korisnih filtara za pretraživanje omogućuje zainteresiranim stranama da pronađu najboljeg mogućeg partnera za svoje potrebe. Taj partner ne mora uvijek biti najjeftiniji. Dobra kvaliteta, brza dostupnost ili pouzdanost, kompetentnost, su između ostalog komponenta i uvjet za odabir partnera.

Brojne tvrtke su već postavile tehničke detalje i opise  za svoje proizvode i usluge na svoju početnu stranicu na svim relevantnim jezicima i osigurale da glavne tražilice klasificiraju pojmove i okruženje kao relevantne i navele ih na vrhu stranica rezultata pretraživanja.

exportpages osigurava kroz opsežnu "Optimizaciju pretraživača", ukratko SEO mjere, da se tvrtka nalazi se na naslovnim stranicama najpopularnijih pretraživača. Ovo je inače često nedostupno za male i male srednje tvrtke zbog visokih financijskih troškova, ali je vrlo važno za pronalaženje klijenata. Naša mreža trenutno doseže preko 90% svjetskog tržišta i nalazi poslovne partnere u preko 180 zemalja, pri čemu se određena poslovna regija može precizno odrediti na odabranim jezicima.

Servis...

Zaposlenici u servisnim i prodajnim tvrtkama exportpages stoje na usluzi klijentima, prepoznaju lokalne specifičnosti, informiraju, traže rješenja. Među ostalim stvari s pitanjima prosljeđivanja i carinskog postupanja. Kako mogu odvesti robu iz Nizozemske u Španjolsku? exportpages stvara rješenja na svim razinama, kroz komunikaciju i organizaciju.

Analize ...

Partneri registrirani na Exportpages sustav informirani su sa statistikama o tome tko iz koje regije, za što ili koga zanima. Na korisničkom računu mogu se pogledati različiti statistički moduli. Koji su proizvodi trenutno traženi u kojoj zemlji? Odakle dolazi većina posjetitelja? Kakve medije kao što su PDF i video netko koristi? Na kojim se jezicima pristupa tvrtkama čiji se proizvodi najčešće traže i profili? Grafički prikazane dugoročne usporedbe pružaju brz i dobar pregled. Statističkom analizom pretraživanja, exportpages pruža svojim partnerima još jedan važan alat.

Postati partner...

Registracija i prvi unos na izvoznim stranicama u principu su jednostavni. Za početak ispunjavaju se osnovni podaci, tvrtka se može ukratko opisno predstaviti, dodavati članke, vijesti ili tražiti partnere na globalnom tržištu, nuditi usluge, komunicirati, detaljno prezentirati svoje proizvode i usluge.

Ulaskom u naš sustav sve tvrtke mogu se detaljno predstaviti na različitim jezicima i informirati potencijalne partnere o sebi i svojim proizvodima s opisima proizvoda, slikama proizvoda, PDF-dokumentima, videozapisima, podacima o tvrtki i kontaktima ili potraga za opremom / materijalom / proizvodnim kapacitetima, člancima, obavijestima, narudžbama poslovnim kontaktima, planovima za budućnost, i tako dalje.

Korištenje naše platforme podliježe naknadi i aktivira se kodovima.
Naziv robne marke "exportpages" zaštićen je patentom.

"Popis dodatnih usluga" za posebne usluge poput financija izvoza, logistike, prijevoza i carinskih pitanja, provjere kredita i posebno za profesionalne kontakte s udrugama i institucijama uskoro će biti dostupni.

Pošaljite nam poruku i zatražite informacije o trenutnim posebnim uvjetima za aktivacijske kodove!