Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Svijet se razvija. Yxlon je također.

Yxlon postaje komet Yxlon. Na ovogodišnjem sajmu Control, proizvođač rendgenskih i CT sustava za inspekciju najavio je da će promijeniti ime u Comet Yxlon, od 8. rujna 2022. Novi brend naglašava Yxlonovu dugogodišnju povezanost s Cometom, vodećim globalnim inovativnim proizvođačem tehnološka tvrtka usmjerena na tehnologiju plazme i X-zraka.

Svjež, moderan dizajn nove marke Comet Yxlon odražava inovativnost i entuzijazam tvrtke za rješavanje izazova kupaca.

„Brand Comet Yxlon predstavlja desetljeća stručnosti u rendgenskim zrakama i strast za stvaranjem novih stvari – u skladu s motom „Vođeni iskustvom. Potaknuti znatiželjom." rekao je Kevin Crofton, izvršni direktor Comet Grupe i predsjednik a.i. Yxlona. "Rebranding jača našu prisutnost i ponovno potvrđuje našu važnost s Comet Grupom."

Yxlonovi poduzetnički korijeni datiraju od otkrića X-zraka od strane W.C. Röntgen 1895. i proizvodnju prve rendgenske cijevi C.H.F. Müller 1896. Sa sjedištem u Hamburgu, YXLON International GmbH dio je švicarske matične tvrtke Comet Holding AG, koja ujedinjuje vodeću globalnu grupu inovativnih tehnoloških poduzeća pod svojim kišobranom od 2007. godine.

Više vijesti

A sediment slab from the Holstein rock was to be examined for its fossil content using computer t...

od 24. siječnja - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024
...

During this year’s Control show, Comet Yxlon will be introducing its new automatic analysis software for batteries to the market.
Yxlon postaje komet Yxlon. Na ovogodišnjem sajmu Control, proizvođač rendgenskih i CT inspekcijskih sustava najavio je da će promijeniti ime u Comet Yxlon od 8. rujna 2022. Nova robna marka naglašava dugogodišnju povezanost Yxlona s Cometom, vodećim svjetskim inovativnim tehnološka tvrtka usmjerena na tehnologiju plazme i rendgenskih zraka.