Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Uspješna suradnja između PFISTERER-a i Lebenshilfe u Gussenstadtu

PFISTERER, vodeća globalna tehnološka tvrtka za rješenja energetske infrastrukture, i Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., oduševljeni su uspješnom suradnjom na lokaciji Gussenstadt.

Rješenja za globalnu energetsku tranziciju

Tvornica PFISTERER u Gussenstadtu specijalizirana je za obradu metala i igra ključnu ulogu u razvoju i proizvodnji rješenja koja omogućuju električno umrežavanje u kontekstu globalne energetske tranzicije. Kao dio ovog partnerstva, predani zaposlenici tvrtke Lebenshilfe preuzimaju važne poslove montaže i proizvodnje. To uključuje aktivnosti poput glodanja malih navoja i umetanja tlačnih opruga za vijčane spojnice i priključne stezaljke za transformatore.

Od početka partnerstva prije dvije i pol godine, Lebenshilfe Göppingen e. V. je sastavio impresivnih 4 milijuna dijelova za PFISTERER. Ova prekretnica ne samo da naglašava učinkovitost i kvalitetu suradnje, već također naglašava važnu ulogu koju društvena odgovornost i uključenost imaju u radnom okruženju.

Uspješna suradnja uz društvenu odgovornost

"Suradnja s Lebenshilfeom u Gussenstadtu za nas nije samo uspješno poslovno partnerstvo, već i jasna predanost društvenoj odgovornosti i uključivanju. Ponosni smo na prekretnice koje smo postigli i veselimo se nastavku ove pozitivne priče o uspjehu", kaže Hermann Schuller, voditelj gradilišta i proizvodnje u tvornici Gussenstadt grupe PFISTERER. "Za nas je suradnja s PFISTERER-om prilika za stvaranje mogućnosti za karijeru i istovremeno prilika da aktivno pridonesemo opskrbi energijom budućnosti. Ponosni smo na to", dodaje Madeleine May, zamjenica voditelja radionice u Lebenshilfe Göppingen .

Partnerstvo između PFISTERER-a i Lebenshilfe Göppingen e. V. pokazuje kako se gospodarski uspjeh i društvena predanost mogu skladno kombinirati. PFISTERER ostaje predan uključivim radnim okruženjima i održivim partnerstvima.
 

Više vijesti

Winterbach, Germany - November 7, 2023

The DolWin kappa offshore platform was successf...