Katalog

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

Natrag na popis

Sajmovi nautike poduzeća ZAGREB FAIR, Ltd.

Naručite sada Upit o proizvodu  

O sajmu
Zagrebački velesajam tradicionalno započinje novu poslovnu godinu u ožujku sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj.

Od 22. do 26. veljače 2023. godine očekuje vas prava marina u srcu Zagreba s uvijek inovativnom izložbenom ponudom.

Već 30 godina Zagrebački velesajam i Nautika tijekom pet dana mjesto su susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti.

Sajam Nautike prati svjetske trendove, a po raznovrsnosti nautičke ponude spada u rang nautičkih sajmova s najpotpunijom ponudom. Kao takav zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve, od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.

Očekuju vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu.

Prisutni će biti gotovo svi značajni domaći brodograditelji koji su prepoznali sajam kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, uprizoreno u elegantne brodice oduševljava posjetitelje i buduće nautičare. Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

Osigurali smo sve potrebne sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, a izlagačima uz sve ostale pogodnosti nudimo i tzv. Covid popust od 10%.

"PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI" nit je vodilja sajma Nautike, stoga zaplovimo zajedno kroz Nautiku Zagrebačkog velesajma.

Radujemo se susretu s vama!

Naručite sada Upit o proizvodu