Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

RABLJEN LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Odgovori na oglas

Fuzija senzora GNSS-a, IMU-a i kamere zajedno stvara tehnologiju vizualnog pozicioniranja, što rezultira GNSS RTK roverom toliko moćnim da vam omogućuje mjerenje onoga što vidite.

GS18 I ima sve funkcije Leica GS18 T:

uz vizualno pozicioniranje, korisnici mogu na primjer mapirati točke s nagnutim ili izravnanim stupom.

Predstavljamo Leica GS18 I, svestrani GNSS RTK rover za preglede s vizualnim pozicioniranjem. Dizajniran za geodetske profesionalce za jednostavno i precizno mjerenje točaka koje se prije nisu mogle izmjeriti GNSS roverom. Sada možete brzo snimiti mjesto u slikama i iz njih izmjeriti točke, bilo na terenu ili kasnije u uredu. Za GS18 mislim na snimanje.

Fuzija senzora GNSS-a, IMU-a i kamere zajedno stvara tehnologiju vizualnog pozicioniranja, što rezultira GNSS RTK roverom toliko moćnim da vam omogućuje mjerenje onoga što vidite. GS18 I ima sve funkcije Leica GS18 T: uz vizualno pozicioniranje, korisnici mogu na primjer mapirati točke s nagnutim ili izravnanim stupom.
Učinkovitije i jednostavnije mjerite točke s ometenim pogledom na nebo.
Snimite točke koje prije niste mogli doseći pomoću GNSS rovera.
Ostvarite veću fleksibilnost i kontrolu, bez potrebe za korištenjem dodatne opreme koja oduzima puno vremena.
Kartirajte stotine točaka s preciznošću mjerenja u roku od nekoliko minuta.
Brzo snimite scenu i kasnije odlučite što treba mjeriti – čak i ako se scena naknadno promijeni ili nestane.
Dodirnite sliku za mjerenje točke na terenu ili u uredu.
Brzo i temeljito kako biste uhvatili svaki detalj.

Kartiranje i mjerenje upravo je postalo jednostavnije, sigurnije i učinkovitije nego ikada prije. Upoznajte Leica GS18 I GNSS RTK rover s vizualnim pozicioniranjem. S njim možete bez napora mjeriti točke koje prije niste mogli dosegnuti. Snimite mjesto pomoću GS18 I i mapirajte točke sa slika. GNSS RTK rover toliko je inovativan da možete precizno mjeriti fasade i kutove bez potrebe za mijenjanjem alata. Nakon što snimite mjesto, možete mjeriti svaki detalj kad god poželite.

Inovativan
Leica GS18 I je precizan i jednostavan za korištenje GNSS RTK Rover. Koristi vrlo inovativnu tehnologiju vizualnog pozicioniranja koja se temelji na besprijekornoj integraciji GNSS-a, IMU-a i kamere. Omogućuje vam mjerenje bodova ankete na slikama na licu mjesta iu uredu. Stvorite oblake točaka iz snimljenih podataka uz Infinity kako biste još više proširili mogućnosti.

Brzo
Dizajniran za učinkovito mjerenje velike količine točaka. Leica GS18 I vam omogućuje snimanje slika i mjerenje stotina točaka u roku od nekoliko minuta, također mjesta kojima se fizički ne može pristupiti. Korištenje slika za mjerenje ovih točaka omogućuje vam smanjenje vremena provedenog na licu mjesta i smanjenje ponovnih radova: nakon što snimite mjesto, izmjerit ćete svaki detalj.

Svestran
Snaga slike promijenila je pravila igre. Imajući moć mjerenja onoga što vidite, sada možete dosegnuti mjesta koja prije niste mogli bez promjene alata ili penjanja kroz prepreke. To vam daje fleksibilnost na terenu, oslobađa opremu i posadu i uistinu povećava produktivnost u vašim projektima što rezultira povećanjem dobiti.

Cijena 2.700 dolara

 


Odgovori na oglas

Kategorija
Nudimo

Zemlja
Indonezija

Regija
Jawa Timur

Mjesto
Surabaya

Datum završetka
28.12.2024 09:00