Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.08.2024 10:10

Anorganski polimerni koagulant Poli aluminijev klorid, CAS broj: 1327-41-9

Odgovori na oglas

Polialuminijev klorid u obradi otpadnih voda

Polialuminijev klorid (PAC) je anorganski polimerni koagulans koji se koristi u procesima obrade vode. Pomaže u uklanjanju nečistoća stvarajući pahuljice koje se lako odvajaju od vode.


Naziv proizvoda: polialuminijev klorid
CAS broj: 1327-41-9
EINECS BR.: 215-477-2
HS kod: 28273200
Molekulska formula: AlnCl(3n-m)(OH)m
Čistoća (%): 28% do 31%
Izgled: kao žućkasti do smećkasti prah ili blijedožuti prah
Pakiranje: Vreće, bačve ili kontejneri za rasuti teret

Upotreba polialuminij klorida
Obrada vode: PAC se široko koristi u procesima obrade vode za bistrenje i pročišćavanje vode. Učinkovito uklanja suspendirane čestice, mutnoću i koloidne tvari, poboljšavajući ukupnu kvalitetu vode.
Pročišćavanje otpadnih voda: PAC se koristi u postrojenjima za pročišćavanje otpadnih voda kao pomoć u koagulaciji i flokulaciji onečišćenja, omogućujući njihovo jednostavno uklanjanje. Pomaže u uklanjanju zagađivača, organskih tvari i teških metala iz industrijskih i komunalnih otpadnih voda.
Obrada vode za piće: PAC se koristi u obradi vode za piće kako bi se osigurala njezina sigurnost i sukladnost s regulatornim standardima. Pomaže u uklanjanju nečistoća, uključujući bakterije, viruse i organske spojeve.
Industrija papira i celuloze: PAC se koristi u industriji papira i celuloze kao sredstvo za zadržavanje i fiksiranje punila. Poboljšava zadržavanje vlakana i punila, što rezultira poboljšanom kvalitetom papira i povećanom učinkovitosti proizvodnje.
Tekstilna industrija i industrija bojanja: PAC nalazi primjenu u tekstilnoj industriji i industriji bojanja za uklanjanje boje i pročišćavanje otpadnih voda. Pomaže u uklanjanju boja i organskih onečišćenja iz tekstilnih otpadnih voda.
 


Odgovori na oglas

Kategorija
Nudimo

Zemlja
Kina

Regija
Henan

Mjesto
Zhengzhou City

Datum završetka
03.04.2026 07:35