Katalog

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

  • ISO9001
  • IS014001

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

  • ISO9001
  • IS014001

31.07.2024 17:00

Karakuri sustav/Modualr/Reforma/Sustav branja

Odgovori na oglas

Cijev od anodizirane aluminijske legure promjera 43 mm standardne veličine 1,7 mm debljine za Karakuri sustav.

Aluminijske cijevi serije 43 obično se koriste u okruženjima s višim zahtjevima za nosivost. Aluminijska cijev debljine 1,7 mm može korisniku pružiti dovoljnu nosivost. U usporedbi s tradicionalnom mršavom cijevi, aluminijska cijev ima manje premaza smole. Budući da su potporni konektori također aluminijski materijali, lako ih je reciklirati prilikom obrade otpada. Štoviše, površina aluminijske cijevi tretirana je aluminijem otpornim na kiseline, te se može dugo održavati lijepom bez održavanja. U isto vrijeme, površina aluminijske cijevi također je presvučena kako bi se smanjila oksidacija i održala tvornica čistom.

Značajke
1. WJ-LEAN-ova aluminijska cijev koristi međunarodnu standardnu ​​veličinu, može se koristiti u svim međunarodnim standardnim dijelovima.

2. Jednostavna montaža, potreban je samo odvijač za dovršetak montaže. Materijal je ekološki prihvatljiv i može se reciklirati.

3. Površina aluminijske legure je oksidirana, površina je glatka bez neravnina, a cjelokupni sustav je lijep i razuman nakon sastavljanja.

4. Dizajn diverzifikacije proizvoda, DIY prilagođena proizvodnja, može zadovoljiti potrebe različitih poduzeća.


Odgovori na oglas

Kategorija
Nudimo

Zemlja
Kina

Regija
Guangdong, China

Mjesto
worldwide

Datum završetka
08.07.2025 18:00

Dodatne informacije