Katalog

YXLON International GmbH

YXLON International GmbH

  • ISO 9001:2015

YXLON International GmbH

  • ISO 9001:2015

05.05.2022 02:05

Tehnologija se razvija. Isto tako i Yxlon.

Yxlon postaje komet Yxlon. Na ovogodišnjem sajmu Control, proizvođač rendgenskih i CT inspekcijskih sustava najavio je da će promijeniti ime u Comet Yxlon od 8. rujna 2022. Nova robna marka naglašava dugogodišnju povezanost Yxlona s Cometom, vodećim svjetskim inovativnim tehnološka tvrtka usmjerena na tehnologiju plazme i rendgenskih zraka.

Svježi, moderan dizajn nove marke Comet Yxlon odražava inovativnost i entuzijazam tvrtke za rješavanje izazova kupaca.

„Brend Comet Yxlon predstavlja desetljeća rendgenske ekspertize i strast za stvaranjem novih stvari – u skladu s motom „Vođeni iskustvom. Potaknut znatiželjom." rekao je Kevin Crofton, izvršni direktor Comet grupe i privremeni predsjednik Yxlona. "Rebranding jača našu prisutnost i potvrđuje našu važnost s Comet Group."

Yxlonovi poduzetnički korijeni sežu do otkrića X-zraka od strane W.C. Röntgena 1895. i proizvodnju prve rendgenske cijevi od strane C.H.F. Müller 1896. Sa sjedištem u Hamburgu, YXLON International GmbH je dio švicarske matične tvrtke Comet Holding AG, koja pod svojim kišobranom ujedinjuje vodeću globalnu grupu inovativnih tehnoloških poduzeća od 2007. godine.