Katalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

20.08.2022 01:08

Učenje je upravo postalo lakše

Digitalizacija Akademije KARL MAYER

S trenutno tri akademije u Njemačkoj, Kini i Indiji, Grupa KARL MAYER nudi tečajeve za kupce u pletenju osnove u cijelom svijetu. Kvalifikacije stručnjaka imaju dugu povijest u globalnom igraču. Već početkom 1960-ih, prvi tekstilni tehničari u sjedištu u Obertshausenu dobili su znanje o osnovnom pletenju. Danas je kupcima iz cijelog svijeta dostupan širok izbor tečajeva. Tradicionalna lokacija u Hessenu sada je prva akademija koja je napravila sljedeći korak i nudi online portal za učenje. Takozvani Sustav za upravljanje učenjem (LMS) može se odmah koristiti. Nakon prijave, ovdje je moguće rezervirati mjesto za tečaj obuke u akademiji ili webinar na različite teme. Tu je i još jedna novost: prvo interno e-učenje koje se može pokrenuti izravno s portala.

E-učenje pod nazivom "Uvod u pletenje osnove" daje teorijski uvod u pletenje osnove. Prenosi se sveobuhvatno znanje o strojevima, polaganju i proizvodnim proračunima. Korištenje različitih medija čini obuku raznolikom i pomaže različitim vrstama učenika da steknu znanje. “Program je razvio međunarodni tim stručnjaka za učenje i pletenje. Učenicima daje priliku da upijaju znanje vlastitim tempom, kada i gdje žele,” objašnjava Sophia Krinner, Product Owner Academy. Po želji se može rezervirati čisto praktični tečaj kako bi se produbilo i proširilo osnovno znanje. Prijenos znanja za kupca nikada nije bio učinkovitiji. “Znamo da si naši kupci ne mogu priuštiti da svoje zaposlenike zapošljavaju izvan tvrtke na duže vrijeme i time ugroze proizvodne procese. Zahvaljujući našem e-učenju, manje je nedostatak dobrih stručnjaka u svakodnevnom poslovanju. Također možete naučiti praksu uz kraći posjet nego u našim prethodnim modelima tečajeva," kaže Sophia Krinner. Novo e-učenje u početku je dostupno na engleskom jeziku. Ponuda će se proširiti na druge jezike u narednim mjesecima. Osim digitalnih i analognih osnovnih tečajeva, akademija u Obertshausenu nudi i napredne tečajeve na različite teme. Tricot, Raschel i dvostruki Raschel strojevi kao i tečajevi analize tekstila su standardni.

Više vijesti

Visoko učinkovite inovacije kroz projekt „Integirani razvoj proizvoda“ KARL MAYER GRUPE s IPEK – Institutom za razvoj proizvoda pri KIT-u