Katalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

Za najveću učinkovitost bušenja: SHARK-DRILL2 za različite raspone promjera i dubine bušenja. od ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Izuzetno jak, stabilan i točan: Ako tražite alternativu bušilicama od tvrdog metala sa zamjenjivim reznim pločicama, SHARK-DRILL2 je pravi izbor. Ovaj sustav lako svladava veliki volumen strugotine pri velikim brzinama dodavanja - zahvaljujući unutarnjem hlađenju s optimiziranim izlazom rashladne tekućine, širokim komorama za strugotinu, potpunim premazom kao i glatkim pražnjenjem komore za strugotinu u prstenu. Optimalni kontakt lica u držaču pruža dodatnu stabilnost za velike aksijalne sile.
Kako bismo vam omogućili obradu čelika, nehrđajućeg čelika, obojenih metala i lijevanih materijala s izvanrednom preciznošću SHARK-DRILL2, rezne pločice od tvrdog metala dostupne su u različitim stupnjevima i geometrijama s brušenjem vrha za izvrsno ponašanje pri centriranju. Umetke možete jednostavno i brzo mijenjati u instaliranom stanju, dok Torx Plus® vijci s efektom povlačenja osiguravaju sigurno i stabilno prianjanje. Budući da jedan držač odgovara različitim promjerima svrdla, također štedite vrijeme i novac. Rezultat: imate koristi od vrlo dobrih tolerancija provrta i visokih posmaka - slično kao kod svrdla od tvrdog metala - uz posebno privlačan omjer cijene i učinka.