Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

24.11.2022 03:11

Mjerite protok bez prepreka: SU Puresonic ultrazvučni senzor

-Precizno mjerenje protoka ultračiste vode i vode
-Robusna mjerna cijev bez komponenti izrađena od nehrđajućeg čelika nudi visoku otpornost na medije i trajnu nepropusnost
- LED status rada signalizira status senzora prema Namur NE107
-Izlaz jačine signala omogućuje donošenje zaključaka o kvaliteti procesa
-Precizni podaci mjerenja čak i s ultra čistom vodom
SU Puresonic bilježi protok vode s visokom preciznošću pri volumenima do 1000 l / min. Zahvaljujući ultrazvučnoj tehnologiji, to se također odnosi i na ultračistu vodu niske vodljivosti, poput one proizvedene u sustavima reverzne osmoze. U kombinaciji sa senzorima vodljivosti iz obitelji LDL, pouzdana kontrola kvalitete može se uspostaviti u procesu filtracije.
Mjerna cijev SU Puresonic izrađena je od nehrđajućeg čelika i nema mjernih elemenata, brtvi ili pokretnih dijelova. To znači da su pogreške uzrokovane oštećenjem, curenjem ili začepljenjem, koje se mogu pojaviti u mehaničkim sustavima kao što su impeleri ili turbine, isključene od samog početka, kao i pad tlaka uzrokovan dizajnom.

Jačina signala kao pokazatelj kvalitete i održavanja
Kontinuirano zabilježena snaga signala omogućuje donošenje zaključaka o kvaliteti medija i potrebi održavanja. Ako vrijednost padne, to može biti pokazatelj povećanja čestica u mediju ili naslaga na unutarnjoj stijenci cijevi. Snaga signala koja se aciklički prenosi putem IO-Linka tako omogućuje korisniku planiranje radova na održavanju u ranoj fazi ili prilagodbu tijeka procesa. Na taj način se može osigurati visoka kvaliteta krajnjeg proizvoda. Ova je funkcija također implementirana za konvencionalne sustave koji još nemaju IO-Link. Ako jačina signala padne ispod unaprijed definirane razine, status uređaja se mijenja, a senzor to signalizira putem dijagnostičkog izlaza i LED-a statusa rada.

Više vijesti

Vision with IO-Link? That's possible!
Essen, December 2023 - The German Design Award once again goes to ifm. After the jury last honored three of the company's products with the prestigious award in 2021, it will present the award in 2024 for the condition monitoring tool moneo RTM. It is the first design award for a software product from ifm.