Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

24.11.2022 03:11

Mjerite protok bez prepreka: SU Puresonic ultrazvučni senzor

-Precizno mjerenje protoka ultračiste vode i vode
-Robusna mjerna cijev bez komponenti izrađena od nehrđajućeg čelika nudi visoku otpornost na medije i trajnu nepropusnost
- LED status rada signalizira status senzora prema Namur NE107
-Izlaz jačine signala omogućuje donošenje zaključaka o kvaliteti procesa
-Precizni podaci mjerenja čak i s ultra čistom vodom
SU Puresonic bilježi protok vode s visokom preciznošću pri volumenima do 1000 l / min. Zahvaljujući ultrazvučnoj tehnologiji, to se također odnosi i na ultračistu vodu niske vodljivosti, poput one proizvedene u sustavima reverzne osmoze. U kombinaciji sa senzorima vodljivosti iz obitelji LDL, pouzdana kontrola kvalitete može se uspostaviti u procesu filtracije.
Mjerna cijev SU Puresonic izrađena je od nehrđajućeg čelika i nema mjernih elemenata, brtvi ili pokretnih dijelova. To znači da su pogreške uzrokovane oštećenjem, curenjem ili začepljenjem, koje se mogu pojaviti u mehaničkim sustavima kao što su impeleri ili turbine, isključene od samog početka, kao i pad tlaka uzrokovan dizajnom.

Jačina signala kao pokazatelj kvalitete i održavanja
Kontinuirano zabilježena snaga signala omogućuje donošenje zaključaka o kvaliteti medija i potrebi održavanja. Ako vrijednost padne, to može biti pokazatelj povećanja čestica u mediju ili naslaga na unutarnjoj stijenci cijevi. Snaga signala koja se aciklički prenosi putem IO-Linka tako omogućuje korisniku planiranje radova na održavanju u ranoj fazi ili prilagodbu tijeka procesa. Na taj način se može osigurati visoka kvaliteta krajnjeg proizvoda. Ova je funkcija također implementirana za konvencionalne sustave koji još nemaju IO-Link. Ako jačina signala padne ispod unaprijed definirane razine, status uređaja se mijenja, a senzor to signalizira putem dijagnostičkog izlaza i LED-a statusa rada.